Onze testen

PCR-test incl. Reisdocument € 79,-


Bij een PCR-test wordt gekeken of je op dat moment besmet bent met het coronavirus. Er wordt gekeken of er genetisch materiaal (RNA) van het coronavirus in het afgenomen speeksel zit. Wil je op vakantie naar het buitenland of moet je voor je werk naar het buitenland? Dan kan het zijn dat het land van bestemming bepaalde eisen heeft om besmetting met het coronavirus (COVID-19) te voorkomen. In sommige gevallen is een coronatest (COVID-19 PCR test) vereist en wordt er een verklaring gevraagd met een negatief COVID-19 testresultaat. Covidtest Limburg biedt deze dienst ook aan.

Indien je negatief test op Covid-19, dan krijg je de uitslag van de negatieve testuitslag met een officieel reisdocument. Een verklaring hiervan kan door sommige instanties (luchtvaartmaatschappijen, reisorganisaties, hotels) verplicht gesteld worden als je op reis gaat. Ook stellen sommige landen een PCR test of verklaring verplicht. Voor het afnemen van een PCR-test kun je bij Covidtest Limburg terecht.

 • Het reisdocument wordt geleverd in 3 talen: Engels, Spaans en Frans.
 • Test resultaat

  Maandag t/m zondag:
  PCR-testen afgenomen vóór 14.00 worden nog dezelfde dag gerapporteerd met een reisdocument tussen 18.00 en 22.30 uur.  NOTE: Datum en tijdstip van afname PCR-test wordt vermeld op het reisdocument! Vanaf tijdstip van afname start de 48 uur of 72 uur die geldt als aankomsttijd op de eindbestemming.
  Het is uw eigen verantwoordelijkheid om te kijken welke eisen gelden bij uw bestemmingsland!

  *De genoemde tijden zijn een indicatie en kunnen afwijken als de eerste testuitslag niet eenduidig is en het test-sample opnieuw geanalyseerd moet worden!

  Afspraak maken