Gratis sneltest voor werknemers met klachten

Let op: Deze code is niet bedoeld om sneltesten te boeken voor Duitsland in en uit te gaan. Dit is een Duitse beslissing en heeft niets te maken met de Nederlandse wetgeving en/of de open house regeling.

Wil je als werkgever een sneltest aanvragen voor werknemers met klachten om onnodig verzuim tegen te gaan?

Wij bieden jou als werkgever kosteloos deze mogelijkheid! CovidtestLimburg werkt nauw samen met BOORDarbo en WVM Bedrijfsartsen.

De werkgever vraagt een code aan die vervolgens verspreid kan worden onder de werknemers.

Een werknemer komt in aanmerking voor een gratis sneltest als hij/zij een melding ontvangt via de CoronaMelder app, of wanneer hij/zij symptomen vertoont van een corona-infectie zoals koorts, koude rillingen, hoesten, neusverkoudheid, loopneus, buikpijn, keelpijn, benauwdheid, schorre stem, pijn bij de ademhaling, algehele malaise, vermoeidheid, algehele pijnklachten, migraine, spierpijn, hoofdpijn, duizeligheid, prikkelbaarheid, pijn aan de ogen, verwardheid, delier, anorexie/verlies van eetlust, diarree, overgeven, misselijkheid, verlies van of verminderde reukzin en smaakzin en/of verschillende huidafwijkingen.

De werknemer kan dan zelfstandig via een online-afspraak inboeken op één van de locaties in Regio Sittard-Geleen, Parkstad, Maastricht of Roermond. Bij de Antigeen sneltest, heeft uw medewerker al binnen 15 minuten een positieve of negatieve testuitslag binnen en weet iedereen waar hij/zij aan toe is. Bij negatief testen kan de medewerker direct weer aan het werk.

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het formulier in.

Ben je werknemer? Vul het formulier direct in en je komt in aanmerking voor een gratis vouchercode. CovidtestLimburg neemt contact met je op over de vervolgstappen.

    Afspraak maken