Testen voor bedrijven en instanties

Wat kan CovidTest Limburg voor uw bedrijf of organisatie betekenen?

Heeft u twijfel over corona binnen uw organisatie? Zijn er corona gerelateerde klachten zoals koorts, benauwdheid of droge hoest? Zijn uw medewerkers in contact geweest met corona geïnfecteerde mensen? Kies dan voor zekerheid en laat uw medewerkers testen. Het laten testen van uw medewerkers kan van levensbelang zijn voor uw bedrijf. U wilt uw medewerkers laten testen en snel de uitslag weten? Mits er bij een medewerker reeds klachten zijn of contacten zijn geweest met een corona geïnfecteerde, dan gelden te allen tijde de (quarantaine) regels en richtlijnen van het RIVM, ook bij een negatieve test! Klik hier voor de meest actuele richtlijnen en regels

Neem onze sneltest op in uw corona-beleid en behoud de continuïteit van uw bedrijf! klik hier voor direct een afspraak te maken voor uw medewerker op een van onze testlocaties of neem contact op voor het testen op bij u op locatie


TESTEN OP BEDRIJFSLOCATIE
Vanaf 20 personen kunnen we ook op uw (bedrijfs)locatie testen indien de mensen allemaal op hetzelfde moment op uw locatie aanwezig zijn. Ideaal bij (ploegen) diensten met veel personen op een bepaalde locatie. Wij proberen dit dezelfde dag nog te regelen voor u. De uitslag is snel bekend, zodat u weet waar u aan toe bent en welke maatregelen u dient te nemen. Wanneer u graag advies wilt over het testbeleid van uw bedrijf of over wat te doen na een positieve uitslag, dan staan wij eveneens voor u klaar. Voor meer info over testen op locatie stuur een mail naar contact@covidtestlimburg.nl of bel met +31(0)6-20102306

Ons mobiele testteam heeft inmiddels al een flinke dosis ervaring met het testen van grote groepen op locatie. Sinds begin oktober werken wij met ons mobiele testteams in zeer uiteenlopende branches. Zo testen wij bijvoorbeeld Raden van Bestuur die veilig face to face belangrijke zaken willen bespreken voor aandeelhoudersvergaderingen, maar ook groepen die een workshop of training moeten volgen die niet online kan. Ondernemingen, distributiecentra en fabrieken testen we voor het begin van de dag indien er een uitbraak is; standaard of bij twijfel. Daarnaast zijn wij actief in de TV en theater wereld. In deze branche testen wij de voltallige crew voor de opnames van een programma op locatie. Zo creëren we bubbels en ringen van veiligheid.

Wij vinden het ook heel belangrijk dat scholen en zorg door draaien en testen hier bij uitbraken of klachten tegen een gereduceerd tarief. Daarnaast kunnen wij VIP aan huis testen met extra service voor bijvoorbeeld bekende personen die hun privacy gewaarborgd willen houden en klachten hebben, op reis willen of een opname hebben. Ook voor gelegenheden zoals diners of lunches met de feestdagen, jubilea of verjaardagen bieden wij onze locatie service aan, zodat je elke gelegenheid met maatregelen toch veilig samen kan vieren! Neem contact met ons op via contact@covidtestlimburg.nl of bel met +31(0)6-20102306


Of vul het formulier hieronder in

  Binnen 60 minuten reactie !  Corona op de werkvloer: vijf vragen over sneltesten voor werkgevers

  Wat test een sneltest precies en welke zekerheid biedt dat?
  Met een sneltest stel je binnen 15 minuten vast of een medewerker het coronavirus bij zich draagt en besmettelijk is. Als iemand positief test, kun je er vrij zeker van zijn dat iemand echt corona heeft. De sneltest van Roche die we bij CovidTest Limburg gebruiken, herkent bij mensen met klachten in 96,52% van de gevallen corona. Als er geen klachten zijn, daalt de gevoeligheid van de test iets. Wij adviseren in dat geval om pas te testen op dag 5 na een mogelijke besmetting in verband met de incubatietijd van het virus (u heeft na een aantal dagen een hogere virushoeveelheid bij u), want deze is dan makkelijker te traceren.
  Kan ik mijn werknemers verplichten om zich te laten testen?
  Nee, als werkgever kun je medewerkers niet verplichten zich te laten testen. Je kunt wel goed werkgeverschap tonen door ze een sneltest aan te bieden, die jij als werkgever betaalt. Dit gaat snel, is pijnloos en zo voorkom je onzekerheid bij je personeel over hun gezondheid op de werkvloer en in hun privésituatie.
  Op welke manier kan ik de sneltest het beste aanbieden op de werkvloer?
  Veel productiebedrijven kiezen ervoor om te testen op locatie. Medisch professionals nemen dan in je bedrijf de test af bij medewerkers. Andere bedrijven delen vouchercodes met personeel. Hiermee kunnen ze op kosten van de werkgever zelf een coronasneltest laten afnemen.
  Kan ik met sneltests voorkomen dat medewerkers tien dagen in quarantaine moeten?
  Dat is niet geheel te voorkomen, maar je kunt als werkgever de risico’s wel beperken door besmettingen snel te signaleren. Ook als iemand (nog) geen coronagerelateerde klachten heeft, kan iemand namelijk al besmet zijn en dus besmettelijk. Bij CovidTest Limburg zien we dat de helft van de mensen nog geen klachten heeft als ze positief getest worden.
  Hoe werkt zo’n sneltest en hoe regelen we dat als organisatie? 
  Voor de sneltests wordt gebruik gemaakt van een antigeen (Roche) sneltest, deze is erkend door de GGD en het RIVM. De coronasneltest kan onderdeel uitmaken van je coronabeleid. Bij CovidTest Limburg begeleiden we werkgevers met het sneltesten en adviseren we over testbeleid, ook kunnen we komen testen op locatie. De kosten voor de sneltesten zijn voor werkgevers volledig aftrekbaar.
  Afspraak maken